Filozófiánk

A szépség belülről fakad, és kifelé sugárzik a körülöttünk levőkre. Sokszor nehéz lelki békénket fenntartani zaklatott világunkban, ám igényünk napról napra nő a teljes és tartalmas életre, a boldogságra. Mindannyian egyéniségek és ezáltal szépek vagyunk, olykor ez mégsem válik nyilvánvalóvá. Egészségünk, kapcsolataink szenvedik meg, ha nem jut időnk önmagunkkal törődni. 

Stúdiónkban tudásunkkal és tapasztaltunkkal abban segítünk, hogy megtaláld külső- belső értékeidet, és életed minden részében kiteljesedve boldogan éld mindennapjaidat!

Filozófiánk

Kik vagyunk

Dr. Farkas Ilona
Dr. Farkas Ilona
Orvos, kozmetikai akupunktőr, holisztikus gyógyító, mediátor-coach
+36 30 350 3225
Kiss Zsuzsa
Kiss Zsuzsa
Kozmetikus mester, gyógymasszőr
+36 30 819 0763

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!Joomla Extensions powered by Joobi

Rólunk mondják

Rácsodálkoztam, mert nem gondoltam, hogy ilyen fontosak az érzéseim, és hogy ennyit kéne foglalkoznom vele.
Azt tanultam, hogy ne ítélkezzek se negatívan, se pozitívan. A saját érzéseim kifejezésére fókuszáljak. Jobban megértem a másik embert.
Megtanultam szeretetet közvetíteni a kommunikációval
Bátorítást, pozitív értékelést kaptam.

Kapcsolat

Dr. Farkas Ilona
Orvos, kozmetikai akupunktőr, holisztikus gyógyító, mediátor-coach
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 350 3225

Kapcsolat űrlap

E-mail küldése

Bemutatkozás

Kozmetikai Akupunktúrás orvos, Integrál terápiás orvos, Gyermekorvos, Coach, Tréner

2007-ben a pécsi egyetemen szereztem Hagyományos Kínai Orvoslásból AKUPUNKTÚRA DIPLOMÁMAT és kezdtem el az orvosi akupunktúrás kezeléseket. Azonban tovább kutattam az egyedi megoldások iránt, így ennek köszönhetően találtam rá és sajátítottam el Londonban 2008-ban a KOZMETIKAI AKUPUNKTÚRÁT és hoztam be elsőként Magyarországra ezt a TELJESEN TERMÉSZETES, fiatalító, bőrmegújító eljárást.  

Hitvallásom: sikerességünk döntően az ÖNISMERETÜNKÖN múlik. Fontos tehát hogy magunkba merjünk tekinteni! 

Ebben segítek a hozzám forduló pácienseknek a 2010 óta alkalmazott SCIO-Quantum Energetikai mérés és kezeléssekkel. Ez a BIOFEEDBACK kezelés az EMBERI SZERVEZET EGYSÉGÉNEK helyreállítását célozza meg testi-lelki energetikai egyensúly megteremtése révén. 

A „tű érzékeny” pácienseim panaszai sarkalltak a GUNA- biolifting eljárás alkalmazására. Ezzel az eljárással, kevesebb tű, vagy csak éppen galván-gép segítségével viszek be a bőrbe kollagén és elasztin stimuláló homeopátiás eljárással készült folyadékot a bőr feszesítése, simítása érdekében. 

Végül, már több mint 2 éve alkalmazom a Bio-Meyisun felszívódó szálas arckontúr kezeléseket. A megereszkedett bőr emelésében és a mélyebb vonalak simításában elért eredmények lelkesítő hatásúak a vendégeim körében.