Filozófiánk

A szépség belülről fakad, és kifelé sugárzik a körülöttünk levőkre. Sokszor nehéz lelki békénket fenntartani zaklatott világunkban, ám igényünk napról napra nő a teljes és tartalmas életre, a boldogságra. Mindannyian egyéniségek és ezáltal szépek vagyunk, olykor ez mégsem válik nyilvánvalóvá. Egészségünk, kapcsolataink szenvedik meg, ha nem jut időnk önmagunkkal törődni. 

Stúdiónkban tudásunkkal és tapasztaltunkkal abban segítünk, hogy megtaláld külső- belső értékeidet, és életed minden részében kiteljesedve boldogan éld mindennapjaidat!

Filozófiánk

Kik vagyunk

Dr. Farkas Ilona
Dr. Farkas Ilona
Orvos, kozmetikai akupunktőr, holisztikus gyógyító, mediátor-coach
+36 30 350 3225
Kiss Zsuzsa
Kiss Zsuzsa
Kozmetikus mester, gyógymasszőr
+36 30 819 0763

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!Joomla Extensions powered by Joobi

Rólunk mondják

Rácsodálkoztam, mert nem gondoltam, hogy ilyen fontosak az érzéseim, és hogy ennyit kéne foglalkoznom vele.
Azt tanultam, hogy ne ítélkezzek se negatívan, se pozitívan. A saját érzéseim kifejezésére fókuszáljak. Jobban megértem a másik embert.
Megtanultam szeretetet közvetíteni a kommunikációval
Bátorítást, pozitív értékelést kaptam.

Kapcsolat

Dr. Bíró Katalin
Orvos, life coach, tréner, életvezetési tanácsadó
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30/ 339 5978

Kapcsolat űrlap

E-mail küldése

Bemutatkozás

Orvosként arra készültem, hogy egész életemben tanulni, fejlődni fogok. Olyannyira magával ragadott az új és jobb utak megismerése, hogy a pszichiátria gyakorlása mellett tanítani kezdtem, majd az üzleti életbe csöppenve, annak minden szegmensében igyekeztem elmélyülni. Felnőttképzésben, készségfejlesztésben, marketingben, szakmai tanácsadásban, értékesítésben is tapasztalatot szerezve mások segítését választottam küldetésemül. Akár személyiségünk fejlesztése, akár készségek elsajátítása a cél, többet, jobbat és teljesebb életet nyerhetünk a fejlődés, változás megélése által. Kurzusaim életmódváltásban, az önbizalom növelésében, önmegvalósításban, a kommunikáció fejlesztésében és konfliktusok kezelésében nyújtanak segítséget. Csoportos formában fejlesztjük az önismeretet, keressük a harmóniát, de a praktikus megoldásokról sem feledkezünk el. Az egyéni fejlesztést keresők konzultációs formában kaphatnak útmutatást.

Szakmai tapasztalatok:

  • 6 év pszichiátria (főleg pszichoterápia), 9 év felnőttoktatás, 12 év tréningvezetés, 19 év üzleti tapasztalat (értékesítés, marketing, képzések)
  • 3 gyermek (20, 13 és 9 évesek)

Végzettségek:

  • 2016 Ayurvédikus marma masszőr (Buddha Felnőttképzési Stúdió)
  • 2015 Népi játszóházi foglalkozásvezető (Hagyományok Háza)
  • 2013 Homeopátiás orvos (Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar Szak és Továbbképző Igazgatóság)
  • 2013 CEDH homeopátiás terapeuta (CEDH)
  • 2003 Eurocontact Business School- Open University: Professional Diploma in Management
  • 2002 T csoportos tréner (Magyar Pszichológusok Érdekvédelmi Egyesülete- Synalorg Management és Humán Szervezetfejlesztő Pszichológiai Tanácsadó Kft.) Sajátélmény: 100 óra, Elmélet: 100 óra, Szupervízió: 60 óra
  • 1999 Általános pszichoterapeuta és szakspecifikus magatartásterapeuta (SOTE-VIKOTE: Viselkedés és Kognitív Terápiás Egyesület)
  • 1993 Általános orvos (Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar)

Ars poetica: 

Hiszem, hogy nőnek lenni jó! És tudom, hogy ezt a mindennapok zsúfoltságában nem könnyű megélni. Orvosi, pszichológiai, pszichoterápiás, kommunikációs, marketing, vezetési és oktatói/tréneri tudásom és tapasztalatom segítségével, valamint 3 gyermekem nevelése kapcsán szerzett bölcsesség felhasználásával igyekszem segíteni, hogy bárki megtalálhassa és élvezhesse a mindennapok boldogságát, kiteljesíthesse lehetőségeit és ezáltal saját életét.