Filozófiánk

A szépség belülről fakad, és kifelé sugárzik a körülöttünk levőkre. Sokszor nehéz lelki békénket fenntartani zaklatott világunkban, ám igényünk napról napra nő a teljes és tartalmas életre, a boldogságra. Mindannyian egyéniségek és ezáltal szépek vagyunk, olykor ez mégsem válik nyilvánvalóvá. Egészségünk, kapcsolataink szenvedik meg, ha nem jut időnk önmagunkkal törődni. 

Stúdiónkban tudásunkkal és tapasztaltunkkal abban segítünk, hogy megtaláld külső- belső értékeidet, és életed minden részében kiteljesedve boldogan éld mindennapjaidat!

Filozófiánk

Kik vagyunk

Dr. Farkas Ilona
Dr. Farkas Ilona
Orvos, kozmetikai akupunktőr, holisztikus gyógyító, mediátor-coach
+36 30 350 3225
Kiss Zsuzsa
Kiss Zsuzsa
Kozmetikus mester, gyógymasszőr
+36 30 819 0763

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!Joomla Extensions powered by Joobi

Rólunk mondják

Rácsodálkoztam, mert nem gondoltam, hogy ilyen fontosak az érzéseim, és hogy ennyit kéne foglalkoznom vele.
Azt tanultam, hogy ne ítélkezzek se negatívan, se pozitívan. A saját érzéseim kifejezésére fókuszáljak. Jobban megértem a másik embert.
Megtanultam szeretetet közvetíteni a kommunikációval
Bátorítást, pozitív értékelést kaptam.

Kapcsolat

Kiss Zsuzsa
Kozmetikus mester, gyógymasszőr
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 819 0763

Kapcsolat űrlap

E-mail küldése

Bemutatkozás

Budapesten születtem, azóta is itt élek. 1983-ban szereztem meg a kozmetikusi szakképesítést, majd 5 év elteltével a mester fokozatot. Sokat köszönhetek mesteremnek Kocsendáné Sabján Katalinnak, aki a magyar kozmetikus szakma oktatásában hosszú évtizedek óta oroszlánrészt vállal. Másik példaképem dr Gyovai Viola egyetemi kandidátus, ő a Biola márkakozmetikum megalkotója, amivel jelenleg dolgozom. 6 évvel ezelőtt kezdtem tudatosan foglalkozni a natur kozmetikával, dr Borosné Pataki Anna kozmetikusmesterrel karöltve. Akkor elhatároztuk, hogy letesszük a voksunkat az egészséges kozmetikumok mellett. Anna, azóta egy Biola oktató műhelyt és márkakereskedést vezet, büszke vagyok a kitartására. Gyógymasszőri képesítéssel is rendelkezem közel 10 éve. Folyamatos szakmai képzéseken veszek részt mindkét területen. A Tan Kapuja buddhista főiskola hallgatója vagyok, ahol a hivatásomhoz kapcsolódó tanulmányokat folytatok. Szeretem a hivatásom, egyre jobban érzem és tudom, hogy a helyemen vagyok.