Vannak gubancok benned és a kapcsolataidban?

Gyakran pattannak ki viták közted és a szeretteid meg a munkatársaid között? Előfordul, hogy néhány mondat után már emelt hangon vitatkoztok, és te vádaskodsz, vagy éppen magyarázkodsz? Utána pedig órákig, napokig őrlődsz magadban, esetleg panaszkodsz másoknak?

Ha eleged van mindebből és szeretnéd ezeket a gubancaidat kitisztázni, kicsomózni, akkor gyere a Gubancfonóba!!!

WINGWAVE-COACHING

A wingwave-coaching teljesítményt növelő módszer. Érzelmekkel, azok feldolgozásával, érzelmi egyensúly teremtésével foglalkozik. Elősegíti a kliens belső változtatási képességét. Nagyon hatékony eszköz stresszkezeléshez, mentális és pszichés stabilitás eléréséhez, saját erőforrások aktiválásához, teljesítmény és kreativitás növeléséhez, vizsgák, szereplések, prezentációk, konfliktusok során tanúsított magabiztossághoz.

A módszer kifejlesztője egy pszichológus, pszichoterapeuta házaspár, Cora Besser-Siegmund és Harry Besser-Siegmund, akik hamburgi intézetükben fejlesztették ki ezt a módszert. A Wingwave-coaching nem tekinthető pszichoterápiának és nem is helyettesítheti azt.

A módszer védett. DIN EN ISO 9001 alapján minősített. Hatékonyságát több kutatás is bizonyítja.
A gyors coaching módszerek közé tartozik, melynek segítségével akár 1-5 alkalom alatt is jelentős változást lehet elérni.

Ajánlott és használható olyan esetekben is, amikor a kommunikáció segítségével történő feldolgozás nehezített.

A módszer előnyei:

Az agykutatás legújabb eredményeire támaszkodik, tudományosan alátámasztott.
Gyakorlatias módszer, jól követhető a kliensnek, a coach és a kliens együtt alakítják a folyamatot.
Tartós, hosszútávon hatásos stresszoldás, és negatív érzelmek oldása valósul meg.
A belső stabilitás és erőforrások aktivizálódása kerül előtérbe.
A kliens már akár másnap is érzékeli a változást.
A blokádok, stresszforrások oldása után erősödnek a pozitív emóciók, nő a teljesítmény.

A WINGWAVE-COACHING MENETE

Izomteszt segítségével pontosan azonosíthatók a stresszforrások, blokádok, és ezeket bilaterális stimulálással oldjuk is.

Izomteszt
A kineziológiai izomteszt Omura japán orvos fejlesztése, aki eredetileg orvosi diagnosztizálásra használta. A wingwave folyamat során az izomtesztet használjuk a téma megtalálására, a folyamat követésére illetve a kontrollra.

Bilaterális agyfélteke-stimuláció
A wingwave egyik fő alkotóeleme az EMDR-ből(Eye Movement Desensitization and Reprocessing) jól ismert technika, melynél a coach a kliens szeme előtt végez oldal irányú mozgásokat. Ezzel a beavatkozással éber állapotban hozunk létre REM-szakaszokat, melynek segítségével oldhatók a stressz-emlékek, a negatív érzelmek és hiedelmek, melyek ezután semlegessé, majd pozitívvá válnak.

NLP, azaz a NeuroLingvisztikus Programozás
Az NLP egy gyorsan segítő, hatásos kommunikációs és pszichológiai eszköz, melynek segítségével régi, jól bevált viselkedésünk, hiedelmeink, programjaink átalakíthatóak, megváltoztathatóak.

Jól alkalmazhatják ezt a módszert magán és üzleti területen, hasznos lehet vezetőknek, üzletembereknek, kreatív szakembereknek, művészeknek, tanulóknak, diákoknak, fellépésre, vizsgára készülőknek, fogorvosi kezeléstől, repüléstől félőknek, sportolóknak.

COACH: Vágola Éva önismereti tréner, wingwave coach.

A WINGWAVE-COACHING IDEJE

A módszer hatékonyságát tükrözi, hogy néhány óra wingwave-coaching után feloldódnak a testi-lelki sérülésekkel összefüggő stressz emlékek. Már egy alkalom is segíthet, de legalább öt alkalom ajánlott. Egy alkalom 1-1,5 órás.

JELENTKEZÉS

Részletesebb információért hívd a 30/6467650-es telefonszámot, vagy küldj e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Naptár

Október 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Blog

Dr Farkas Ilona
Dr. Bíró Katalin