WINGWAVE-COACHING

A wingwave-coaching teljesítményt növelő módszer. Érzelmekkel, azok feldolgozásával, érzelmi egyensúly teremtésével foglalkozik. Elősegíti a kliens belső változtatási képességét. Nagyon hatékony eszköz stresszkezeléshez, mentális és pszichés stabilitás eléréséhez, saját erőforrások aktiválásához, teljesítmény és kreativitás növeléséhez, vizsgák, szereplések, prezentációk, konfliktusok során tanúsított magabiztossághoz.

A módszer kifejlesztője egy pszichológus, pszichoterapeuta házaspár, Cora Besser-Siegmund és Harry Besser-Siegmund, akik hamburgi intézetükben fejlesztették ki ezt a módszert. A Wingwave-coaching nem tekinthető pszichoterápiának és nem is helyettesítheti azt.

A módszer védett. DIN EN ISO 9001 alapján minősített. Hatékonyságát több kutatás is bizonyítja.
A gyors coaching módszerek közé tartozik, melynek segítségével akár 1-5 alkalom alatt is jelentős változást lehet elérni.

Ajánlott és használható olyan esetekben is, amikor a kommunikáció segítségével történő feldolgozás nehezített.

A módszer előnyei:

Az agykutatás legújabb eredményeire támaszkodik, tudományosan alátámasztott.
Gyakorlatias módszer, jól követhető a kliensnek, a coach és a kliens együtt alakítják a folyamatot.
Tartós, hosszútávon hatásos stresszoldás, és negatív érzelmek oldása valósul meg.
A belső stabilitás és erőforrások aktivizálódása kerül előtérbe.
A kliens már akár másnap is érzékeli a változást.
A blokádok, stresszforrások oldása után erősödnek a pozitív emóciók, nő a teljesítmény.

A WINGWAVE-COACHING MENETE

Izomteszt segítségével pontosan azonosíthatók a stresszforrások, blokádok, és ezeket bilaterális stimulálással oldjuk is.

Izomteszt
A kineziológiai izomteszt Omura japán orvos fejlesztése, aki eredetileg orvosi diagnosztizálásra használta. A wingwave folyamat során az izomtesztet használjuk a téma megtalálására, a folyamat követésére illetve a kontrollra.

Bilaterális agyfélteke-stimuláció
A wingwave egyik fő alkotóeleme az EMDR-ből(Eye Movement Desensitization and Reprocessing) jól ismert technika, melynél a coach a kliens szeme előtt végez oldal irányú mozgásokat. Ezzel a beavatkozással éber állapotban hozunk létre REM-szakaszokat, melynek segítségével oldhatók a stressz-emlékek, a negatív érzelmek és hiedelmek, melyek ezután semlegessé, majd pozitívvá válnak.

NLP, azaz a NeuroLingvisztikus Programozás
Az NLP egy gyorsan segítő, hatásos kommunikációs és pszichológiai eszköz, melynek segítségével régi, jól bevált viselkedésünk, hiedelmeink, programjaink átalakíthatóak, megváltoztathatóak.

Jól alkalmazhatják ezt a módszert magán és üzleti területen, hasznos lehet vezetőknek, üzletembereknek, kreatív szakembereknek, művészeknek, tanulóknak, diákoknak, fellépésre, vizsgára készülőknek, fogorvosi kezeléstől, repüléstől félőknek, sportolóknak.

COACH: Vágola Éva önismereti tréner, wingwave coach.

A WINGWAVE-COACHING IDEJE

A módszer hatékonyságát tükrözi, hogy néhány óra wingwave-coaching után feloldódnak a testi-lelki sérülésekkel összefüggő stressz emlékek. Már egy alkalom is segíthet, de legalább öt alkalom ajánlott. Egy alkalom 1-1,5 órás.

JELENTKEZÉS

Részletesebb információért hívd a 30/6467650-es telefonszámot, vagy küldj e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Naptár

Október 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Blog

Dr Farkas Ilona
Dr. Bíró Katalin