Ha gyakran érzed úgy, hogy minden „szalad” körülötted, bármennyire is igyekszel, nem tudod utolérni magad, ráadásul azt sem tudod, hol áll a fejed, akkor utolért a rendetlenség. Ez lehet kívül és belül, környezetedben és lelkedben egyaránt. Mindkettő számtalan feszültséget okozhat lelked mélyén vagy akár szeretteiddel is. Először is tudd, hogy nem vagy egyedül. Másodszor: a helyzet nem reménytelen. A tanfolyamon megtalálhatod, hogy milyen okok vezetnek el a rendetlenség állapotához, és ezek kezelésére milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre. Valamint elsajátíthatsz külső és belső rendszerező praktikus technikákat,  melyek segítségével megtalálhatod és megteremtheted környezeted és saját magad RENDjét.TEMATIKA:
1. alkalom: önvizsgálat, önértékelés (milyen szerepekben kell helytállnod, hogyan felelsz meg a fokozott elvárásoknak, milyen belső erőket tudsz mozgósítani, és milyen akadályok hátráltatnak)
2. alkalom: rendteremtés (milyen rend szerint életed az életed, hol vannak akadályok a gördülékeny megvalósítás útjában, milyen rendről álmodsz magadban)
3. alkalom: kapcsolatok menedzselése (milyen munkamegosztás uralkodik családodban, munkahelyeden, hogyan működsz együtt a többiekkel a napi feladatok menedzselésében, hogyan tudsz segítséget kérni, ha szükséges)
4. alkalom: rend a mindennapokban (hogyan tudod fenntartani a megteremtett rendet, ehhez hogy tudsz másokat mozgósítani, milyen előrelátásra van szükséged a hosszú távú rendfenntartáshoz)
5. alkalom: feszültségek kezelése (hogyan tudsz magadra időt fordítani, hogy feltöltsd az energiaraktáraidat, milyen akadályokat kell leküzdened, hogy ne uralkodjon el rajtad ismét a káosz, és ehhez milyen technikákra van szükséged)
6. alkalom: rend- lelkesedés- kiegyensúlyozottság hosszú távon (milyen tervet kell készítened, hogy éveken át fenn tudd tartani a kivívott rendet, milyen szokásaidat kell megváltoztatnod és hogyan)


PROGRAM IDEJE
6 alkalom hétköznap délutánonként alkalmanként 2 órában

ÁR: 36.000Ft

Bővebb felvilágosítás, jelentkezés: +36 30 339 5978, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Naptár

Október 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Blog

Dr Farkas Ilona
Dr. Bíró Katalin