A szépség belülről fakad, és kifelé sugárzik a körülöttünk levőkre. Sokszor nehéz lelki békénket fenntartani zaklatott világunkban, ám igényünk napról napra nő a teljes és tartalmas életre, a boldogságra. Mindannyian egyéniségek és ezáltal szépek vagyunk, olykor ez mégsem válik nyilvánvalóvá. Egészségünk, kapcsolataink szenvedik meg, ha nem jut időnk önmagunkkal törődni. 

Stúdiónkban tudásunkkal és tapasztaltunkkal abban segítünk, hogy megtaláld külső- belső értékeidet, és életed minden részében kiteljesedve boldogan éld mindennapjaidat!

Csapatunk minden tagja számára fontos a harmónia, az egyensúly megtalálása, a fejlődés és az, hogy ezzel a tudásunkkal mások útkeresését is segíthessük.

Az élet különböző területein szereztünk tapasztalatokat.

Közös bennünk, hogy valamennyien valamilyen segítő szakmában kezdtük: orvosként, tanárként, pszichológusként – és az is összekapcsol minket, hogy folyamatosan képezzük magunkat és újabb területekkel egészítjük ki eredeti szakmáinkban szerzett tudásunkat, hogy több oldalról is tudjunk segíteni, hogy az igazi megoldásokat kínálhassunk, ne csak látszatmegoldásokat.

Az akupunktúrás kozmetikától az életvezetési tanácsadáson, az intimtornán és a jungi archetípusok elemzésén át az együttműködő kommunikációig terjed a skála. Ez a sokszínűség segít minket abban, hogy a stúdión belül szinte minden elakadásnak, problémának meg tudjuk találni közösen a forrását és a megoldását is.

Naptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Blog

Dr Farkas Ilona
Dr. Bíró Katalin
Kiss Zsuzsanna