Dr. Farkas Ilona
Orvos, kozmetikai akupunktőr, holisztikus gyógyító, mediátor-coach
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30/ 350 3225

Bemutatkozás

Kozmetikai Akupunktúrás orvos, Integrál terápiás orvos, Gyermekorvos, Coach, Tréner


2007-ben a pécsi egyetemen szereztem Hagyományos Kínai Orvoslásból AKUPUNKTÚRA DIPLOMÁMAT és kezdtem el az orvosi akupunktúrás kezeléseket. Azonban tovább kutattam az egyedi megoldások iránt, így ennek köszönhetően találtam rá és sajátítottam el Londonban 2008-ban a KOZMETIKAI AKUPUNKTÚRÁT és hoztam be elsőként Magyarországra ezt a TELJESEN TERMÉSZETES, fiatalító, bőrmegújító eljárást.  

Hitvallásom: sikerességünk döntően az ÖNISMERETÜNKÖN múlik. Fontos tehát hogy magunkba merjünk tekinteni! 

Ebben segítek a hozzám forduló pácienseknek a 2010 óta alkalmazott SCIO-Quantum Energetikai mérés és kezeléssekkel. Ez a BIOFEEDBACK kezelés az EMBERI SZERVEZET EGYSÉGÉNEK helyreállítását célozza meg testi-lelki energetikai egyensúly megteremtése révén. 

A „tű érzékeny” pácienseim panaszai sarkalltak a GUNA- biolifting eljárás alkalmazására. Ezzel az eljárással, kevesebb tű, vagy csak éppen galván-gép segítségével viszek be a bőrbe kollagén és elasztin stimuláló homeopátiás eljárással készült folyadékot a bőr feszesítése, simítása érdekében. 

Végül, már több mint 2 éve alkalmazom a Bio-Meyisun felszívódó szálas arckontúr kezeléseket. A megereszkedett bőr emelésében és a mélyebb vonalak simításában elért eredmények lelkesítő hatásúak a vendégeim körében.

Szolgáltatások

Bőrproblémák kezelése

feltöltés alatt

RÁNCTALANÍTÁS KOZMETIKAI AKUPUNKTÚRÁVAL

A KOZMETIKAI AKUPUNKTÚRA – FACE LIFTING   KOCKÁZATMENTES BŐRFIATALÍTÁS orvosi szike, injekció - Botox, Hyaluron - nélkül!   A KOZMETIKAI AKUPUNKTÚRA egy természetes és hatékony gyógyítási mód mely CSÖKKENTI AZ ÖREGEDÉS JELEIT a bőrben. A Kínai gyógyászat alapjaira épül, mely során nagyon vékony, apró akupunktúrás tűket helyezünk el az arcon, a nyakon és részben a testen is az akupunktúrás pontoknak megfelelően. A BESZÚRÁS HELYILEG FOKOZZA A VÉRKERINGÉST, STIMULÁLJA A BŐRBEN A KOLLAGÉN és ELASZTIN TERMELÉST, ezáltal tölti fel a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát és kölcsönöz az arcnak egészséges, ragyogó színt és megjelenést.   ELŐNYEI: 5-10 évvel fiatalosabb megjelenés elsimítja a finomabb ráncokat, feltölti a mélyebb vonalakat csökkenti a szem körüli sötét karikákat és „duzzanatot”, segít megemelni az arcon és a nyakon megereszkedett bőrt, ezáltal minimalizálja a tokát, megemeli a csüngő szemhéjakat.   TOVÁBBI ELŐNYÖK: fokozza az izomtónust növeli a vérkeringést, ezáltal a bőr oxigénnel való ellátottságát javítja, fokozza a kollagén termelést, összehúzza a pórusokat, élénkíti a szemet, így lesz fiatalosabb a tekintet, kontrollálja a faggyú képződést, természetes ragyogással kísért, egészséges színt kölcsönöz az arcnak, belülről hidratálja a bőrt, rózsás orcákat kölcsönöz.   Mint alternatív lehetőség ma már egyre többen, köztük számos híresség - Madonna, Gwyneth Paltrow, Cher, Sylvester Stallone, Kate Moss és Susanne Somers - Telegraph 13/8/2004 - magyarok közül, Udvaros Dorottya, Hernádi Judit fordulnak a tradicionális kínai gyógyászat ezen ÚJ ágához, és adják nevüket, arcukat ehhez a bizonyítottan hatékony, noninvaziv kezeléshez, az akupunktúrás arcfiatalításhoz        

Naptár

Október 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Blog

2017. január 19.

2017 ÚJ ÉV, ÚJ ÉLET?