Gyógyítás a XXI. században – Befektetés a jövőbe

SCIO Biofeedback Rendszer

 

A SCIO (Scientific Consciousness Interface Operation System) rendszer 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. Ezzel a módszerrel pontos és precíz képet kapunk a páciens teljes egészségi állapotáról. Így a terapeuta a diagnózis és a kezelés során egyáltalán nem befolyásolja a páciens energetikai rendszerét. A SCIO rendszer többek közt autó- meridián terápiával, scalar azaz csakra terápiával, Rife-frekvencia terápiával, autó -trivektor, szín, zene, biorezonancia, gerinc és fog terápiával dolgozik.

A SCIO rendszert Prof Bill Nelson, a bioelektromos orvoslás és a biorezonancia kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat azonnal úgy korrigálja, hogy a betegség ki se fejlődhessen.

A kizárólagosan alkalmazott rendszer egyedülállóan, akár terhesség időszakában, illetve csecsemőknek gyermekterápiaként alkalmazható. Hatékony krónikus betegségeknél, halmozott gyógyszerszedésnél vagy gyógyszerérzékenységnél, de wellness és regeneráló kezelésekre is megfelelő. A kúrák minden esetben célirányosak a beépített biofeedback rendszer miatt nem lehetséges a túl- vagy alulkezelés, a kedvező változások akár már a 3-4. alkalom után érezhetőek lesznek. A terápiák kb. 1,5 órát vesznek igénybe, melyben benne foglaltatik a szervezet sejtszintű állapotfelmérése, majd az adott problémák kezelése is.

Több, mondhatni már népbetegségre nyújt gyors, gyógyszertől és vegyszertől mentes megoldást pl, amelyek első sorban a krónikus degeneratív betegségek kategóriájába tartoznak.

 

ÁTFOGÓ EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOTFELMÉRÉS (QUANTUM REZONANCIA) SEJTSZINTEN + ELEMZÉS + ÉLETMÓD TANÁCSADÁS (120 PERC)

A Quantum rezonanciás készülék teljes testre kiterjedő, a legkorszerűbb egészségmegőrző és tájékoztató készülék, mellyel a pillanatnyi egészségi állapotunkat térképezhetjük fel. A készülékkel végzett vizsgálati eredmények beszerzése, a hagyományos orvosi rendszerben (több szakorvosi rendelő, bejelentkezések) 4-6 hetet is igénybe vehet, és nem egy adott pillanatban fennálló állapotot tükröz.

Világszerte használják orvosok, természetgyógyászok, wellness központok, gyógyszertárak, kineziológusok, egészség stúdiók. Jelen képet ad, nem igényel beavatkozást/ behatolást a testbe, praktikus, egyszerű, gyors, gazdaságos, könnyen használható.

A készülék az emberi test átfogó vizsgálatára képes.

A készülék mérési pontossága, a klinikai labor eredményhez viszonyítva, elérheti a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható. Ez az eszköz, már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai tünet szinten megjelennének.

A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

Amennyiben eltérést tapasztalunk, célirányosan tudjuk a pacienst az adott területhez kapcsolódóan orvosi vizsgálatra irányítani, vagy alternatív kezelést ajánlani számára, táplálkozási vagy/és életviteli tanácsadással ellátni. Pl.: vérvétel, nőgyógyász, urológus, belgyógyász ….stb

 

 

Naptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Blog

Dr Farkas Ilona
Dr. Bíró Katalin
Kiss Zsuzsanna